Te koop: Westbaan 20., 2841 MJ Moordrecht

€ 19.250,- v.o.n.
Type object Garagebox
Perceeloppervlakte 2.915 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 7.644 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

TE HUUR EN TE KOOP:

GARAGEBOX / OPSLAGRUIMTE
De Stelling heeft meer dan 100 opslagruimtes over drie verdiepingen die u uitstekend kunt gebruiken voor de opslag van meubels, motor, oldtimer, fietsen, camper, caravan, enzovoorts. De ruimtes zijn bereikbaar via twee autoliften, die ook moeiteloos een camper of bedrijfsbus naar de gewenste verdieping brengen. Door de ruime autostraten bereikt u ee... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00054
Vraagprijs € 19.250,- v.o.n.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 30 november 2018
Laatste wijziging Woensdag 24 april 2019
Bouw
Type object Garagebox
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2018
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.915 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 7.644 m²

Omschrijving

TE HUUR EN TE KOOP:

GARAGEBOX / OPSLAGRUIMTE
De Stelling heeft meer dan 100 opslagruimtes over drie verdiepingen die u uitstekend kunt gebruiken voor de opslag van meubels, motor, oldtimer, fietsen, camper, caravan, enzovoorts. De ruimtes zijn bereikbaar via twee autoliften, die ook moeiteloos een camper of bedrijfsbus naar de gewenste verdieping brengen. Door de ruime autostraten bereikt u eenvoudig uw garagebox.

RUIME EN PRAKTISCHE BEDRIJFSUNITS
De Stelling is in alle opzichten slim ontworpen: de entourage van het hele gebouw is ruim opgezet. Er is voldoende parkeerruimte en u kunt helemaal rondom het gebouw rijden. De ruime bedrijfsunits op de begane grond zijn toegankelijk via een overheaddeur en een loopdeur. Binnen zijn de ruimtes 4.40 meter hoog. De Stelling is een praktisch gebouw met flexibele scheidingswanden. Hierdoor is vrijwel iedere gewenste maatvoering te realiseren. De gebruiksmogelijkheden zijn divers: als hobby- of opslagruimte, motor- caravan- of autostalling, voor de zakelijke dienstverlening, als showroom of als bedrijfsruimte voor ondernemingen in zeer uiteenlopende branches. Vrijwel iedere toepassing voor bedrijvigheid en/of opslag en werkplaats is denkbaar.

KANTOORRUIMTE LANGS DE A20
Het aanzicht van De Stelling wordt (vanaf de A20 gezien) bepaald door drie verdiepingen met 12 kantoorruimtes. Rondom het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers en uw gasten. De kantoren worden bereikt door twee entreeportalen met lift en trappenhuis. Er zijn 12 ruimtes beschikbaar van circa 86 tot 120 m2. Als vanzelfsprekend voor De Stelling kunnen er combinaties gemaakt worden met andere ruimtes en zelfs ook met onderliggende/bovenliggende bedrijfsunits.

PRIJZEN
Voor afmetingen en prijzen kunt u het bijgevoegde PDF-bestand downloaden.

Bouwjaar
2018

In units vanaf
86 m²

Lokatie
Het bedrijvengebouw ligt op een fraaie zichtlocatie langs de A20 dat zeker voor kantoren een unieke plek biedt. U bent met de auto in een mum van tijd op de snelwegen A20 Rotterdam-Utrecht en A12 Utrecht-Den Haag middels nieuw aangelegde ontsluitingswegen.

Bereikbaar
Met een uitstekende locatie op het moderne bedrijventerrein Gouwe Park (officieel in Moordrecht) is De Stelling binnen korte tijd te bereiken vanuit omliggende plaatsen als Bodegraven, Boskoop, Nieuwerkerk aan den IJssel, Reeuwijk, Waddinxveen en Zevenhuizen. Uiteraard is De Stelling ook vanuit het centrum van Gouda snel te bereiken.

Voorzieningen/Opleveringsniveau
Bedrijfsruimte en Kantoorruimte:
Casco oplevering en dus maximale vrijheid in afbouw;
Voorzien van water en data en elektra;
Kwaliteit in materiaalgebruik;
Optimale bereikbaarheid;
Brede autostraat rondom het complex;
Volop parkeergelegenheid;
Extra opslagruimte in bovenliggende garagebox mogelijk.

Parkeren
Rondom het pand.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij V.O.F geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken