Beschrijving

De Stelling heeft meer dan 100 opslagruimtes over drie verdiepingen te huur en te koop die u uitstekend kunt gebruiken voor de opslag van meubels, motors, een oldtimer, fietsen, camper, caravan, enzovoorts. De ruimtes zijn bereikbaar via een autolift, die ook moeiteloos een camper of bedrijfsbus naar de gewenste verdieping brengen. Door de ruime autostraten bereikt u eenvoudig uw garagebox. 

Locatie
Het bedrijvengebouw ligt op een fraaie zichtlocatie langs de A20 die zeker voor kantoren een unieke plek biedt. U bent met de auto in een mum van tijd op de snelwegen A20 Rotterdam-Utrecht en A12 Utrecht-Den Haag middels nieuw aangelegde ontsluitingswegen. 
 
Bereikbaarheid
Met een uitstekende locatie op het moderne bedrijventerrein Gouwe Park (officieel in Moordrecht) is De Stelling binnen korte tijd te bereiken vanuit omliggende plaatsen als Bodegraven, Boskoop, Nieuwerkerk aan den IJssel, Reeuwijk, Waddinxveen en Zevenhuizen. Uiteraard is De Stelling ook vanuit het centrum van Gouda snel te bereiken. 
 
Vloeroppervlakte 
Metrage (in m²) 
In het object zijn meer dan 100 opslagunits/garageboxen gelegen met verschillende afmetingen variërend tussen de 22 m² en de 74 m². Momenteel zijn er nog een aantal units beschikbaar in de grootte van 22 m² tot en met 36 m². 
 
Parkeren 
Rondom het pand kan je parkeren.  
 
Voorzieningen 
Het pand zal worden opgeleverd inclusief 
• Casco oplevering en dus maximale vrijheid in afbouw; 
• Kwaliteit in materiaalgebruik; 
• Optimale bereikbaarheid; 
• Brede autostraat rondom het complex; 
• Volop parkeergelegenheid;
• Elke unit heeft zijn eigen meterkast en tussenmeter van waaruit lichtvoorzieningen aangelegd kunnen worden. 
 
Huurprijs opslagruimte(s)
Vanaf € 2.376,00 per jaar, te vermeerderen met BTW, dit is voor een unit van 22 m². Prijzen variëren aan de hand van de ligging van de units en de verdieping.  
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.   

Koopprijs opslagruimte(s)
De opslagruimtes zijn tevens te koop. De vanaf-prijs voor units van 22 m² is € 29.150,- VON. 
 
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2015=100, reeks alle huishoudens 

Huurtermijn
2 jaar, korter bespreekbaar 
 
Verleningstermijn 
Telkenmale 1 jaar, korter bespreekbaar 
 
Opzegtermijn 
6 maanden 

Betalingen 
Huur en BTW per maand / kwartaal vooruit 
 
Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur. 
 
Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). 
 
Aanvaarding 
In Overleg 
 
BTW-Status
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor minimaal 90% belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Meer informatie 
Abram Makelaardij 
Keerkring 63
2801 DG Gouda 
T. 0182 692000 
E. info@abram.nl  
www.abram.nl

Kenmerken