Beschrijving

De Stelling heeft meer dan 100 opslagruimtes over drie verdiepingen die u uitstekend kunt gebruiken voor de opslag van meubels, motor, oldtimer, fietsen, camper, caravan, enzovoorts. De ruimtes zijn bereikbaar via een autolift, die ook moeiteloos een camper of bedrijfsbus naar de gewenste verdieping brengen. Door de ruime autostraten bereikt u eenvoudig uw garagebox. 

Locatie
Het bedrijvengebouw ligt op een fraaie zichtlocatie langs de A20 dat zeker voor kantoren een unieke plek biedt. U bent met de auto in een mum van tijd op de snelwegen A20 Rotterdam-Utrecht en A12 Utrecht-Den Haag middels nieuw aangelegde ontsluitingswegen. 
 
Bereikbaarheid
Met een uitstekende locatie op het moderne bedrijventerrein Gouwe Park (officieel in Moordrecht) is De Stelling binnen korte tijd te bereiken vanuit omliggende plaatsen als Bodegraven, Boskoop, Nieuwerkerk aan den IJssel, Reeuwijk, Waddinxveen en Zevenhuizen. Uiteraard is De Stelling ook vanuit het centrum van Gouda snel te bereiken. 
 
Vloeroppervlakte
Metrage (in m²) 
- Opslag ruimte  29 m² 
 
Parkeren 
Rondom het pand kan je parkeren.  
 
Voorzieningen 
Het pand zal worden opgeleverd inclusief • Casco oplevering en dus maximale vrijheid in afbouw; • Voorzien van water en data en elektra; • Kwaliteit in materiaalgebruik; • Optimale bereikbaarheid; • Brede autostraat rondom het complex; • Volop parkeergelegenheid; 
 
Huurprijs opslagruimte
EUR € 3.422,- per jaar, te vermeerderen met BTW 

Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.     

Koopprijs opslagruimte
EUR € 42.050,- v.o.n. excl. BTW

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2015=100, reeks alle huishoudens 

Huurtermijn
1 jaar, korter bespreekbaar 
 
Verleningstermijn 
Telkenmale 1 jaar, korter bespreekbaar 
 
Opzegtermijn 
6 maanden 

Betalingen 
Huur en BTW per maand / kwartaal vooruit 
 
Zekerheidstelling 
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur. 
 
Overige condities 
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). 
 
Aanvaarding In Overleg 

BTW-Status
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor minimaal 90% belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Meer informatie 
Abram Makelaardij Keerkring 63
2801 DG Gouda 
T. 0182 692000 
E. info@abram.nl  www.abram.nl

Kenmerken