Beschrijving

Mooie bedrijfs-/opslagruimte, adres: Grote Esch 830 unit 2&3 in gebouw De Zilvermijn Gouda. Ruime unit van 74 m² te huur voor opslag en stalling. De 74 m² grote unit is degelijk afgewerkt, onder andere met een gecoate vloer en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. De unit is 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Tevens is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders. 

Locatie	
Het object is gelegen op bedrijventerrein Gouwe Park. Dat is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. Zeer goed bereikbaar, direct gelegen aan de snelweg A12, tussen Rotterdam en Utrecht

Bereikbaarheid	
Per auto
Het Gouwe Park ligt centraal in de regio Midden-Holland en is goed bereikbaar met de auto. Binnen enkele autominuten bent u bij de A12 en A20. 
Per fiets
Duurzaamheid is een belangrijk thema geweest bij de ontwikkeling van het Gouwe Park. Daarom is het bedrijventerrein uitstekend te bereiken met de fiets en te voet. Op het bedrijventerrein is er een netwerk van voet- en fietspaden aangelegd.   
Per OV
Aan het begin van het bedrijventerrein is een bushalte aanwezig

Vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 72 m²

Parkeren	
Genoeg plaatsen op eigen parkeerterrein 

Voorzieningen
•	 2 wateraansluitpunten
•	 2 automatische overheaddeuren

Huurprijs	 
EUR €750,- per maand, te vermeerderen met BTW

Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
	
Huurprijsaanpassing	Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2015=100, reeks alle huishoudens

Huurtermijn	
Vanaf 1 jaar. 

Verlengingstermijn	
Afhankelijk van huurtermijn

Opzegtermijn	
12 maanden

Betalingen	
Huur en BTW per kwartaal vooruit

Zekerheidstelling	
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Overige condities	
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding	
In Overleg

BTW-Status:
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor minimaal 90% belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur/verkoop van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij V.O.F. geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken