Te huur: Tielweg 16, 2803 PK Gouda

€ 125,- per m2 per jaar
Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 3.331 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 300 m²
Aanvaarding Direct

Notitie

Algemeen

Kantoorruimte op bedrijventerrein "De Goudse Poort"
Gelegen op het bedrijven terrein "De Goudse Poort" ligt dit representatieve kantoorpand.
Het object maakt deel uit van project GouweZone; een drietal energiezuinige kantoorgebouwen met beveiligde ondergrondse parkeergarage. In het modern ingerichte pand aan de Tielweg 16 in Gouda is op de derde etage een mooie ruimte beschikbaar. De totale gro... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00038
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Vrijdag 30 november 2018
Laatste wijziging Dinsdag 15 januari 2019
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2011
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.331 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 300 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Energieverbruik
Energielabel A++

Omschrijving

Kantoorruimte op bedrijventerrein "De Goudse Poort"
Gelegen op het bedrijven terrein "De Goudse Poort" ligt dit representatieve kantoorpand.
Het object maakt deel uit van project GouweZone; een drietal energiezuinige kantoorgebouwen met beveiligde ondergrondse parkeergarage. In het modern ingerichte pand aan de Tielweg 16 in Gouda is op de derde etage een mooie ruimte beschikbaar. De totale grootte hiervan bedraagt 300 m². Naar ons inzien kunnen er ca. 13 werkplekken en vergader/spreekruimtes gerealiseerd worden.

In het naastgelegen pand, op Tielweg 10, bevind zich Zones Gouda, een flexwerk concept van Ericis. Hier wordt elke werkdag een lunch met verse producten, fruit en jus d'orange geserveerd. Daarnaast biedt Zones Gouda de mogelijkheid om flexwerken, vergaderen/overleggen met daarbij een heerlijke koffie, cappuccino of espresso.

Energielabel
A+++


Totale vloeroppervlak
300 m²

Aantal parkeerplaatsen
Voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage en op de parkeerplaatsen rondom het gebouw.

Huurpijs parkeren
De parkeerplaatsen zijn te huur op jaarbasis. De prijs per parkeerplaats per jaar in de garage bedraagt €1000,-. Een parkeerplaats op het maaiveld kost €650,- per jaar.

Lokatie
Op bedrijventerrein “De Goudse Poort” staat dit representatieve kantoorgebouw, bestaande uit drie verdiepingen behorende bij project GouweZone. Binnen dit project zijn onder andere de navolgende gebruikers gevestigd: Van Lanschot Bankiers, ABN AMRO, Geofoxx, Grant Thornton, OVMK Vermogensbeheer en Woningborg.

Bereikbaar
Per auto is het complex uitstekend bereikbaar. Het object is gelegen nabij de snelwegen A12 (Den Haag - Utrecht) en A20 (Gouda - Rotterdam). Haltes voor diverse openbare busverbindingen bevinden zich op loopafstand van het kantoor. Het NS-station Gouda Centraal bevindt zich tevens op enkele autominuten van het gebouw.

Oplevering
In huidige staat.

Beschikbaar
ca. 300 m² kantoorruimte

Voorzieningen/Opleveringsniveau
De begane grond is ingericht met een receptie en ontvangstlobby. Bezoek kan indien gewenst, worden opgevangen en doorverwezen.

De kantoorruimte wordt op basis van de volgende uitgangspunten opgeleverd:
complete airconditioning;
computervloer;
pantry;
toiletgroep.

De verdieping is vrij indeelbaar en kan dus naar eigen wens ingericht worden.
Zie de foto's voor een goede sfeerimpressie.

Parkeren
Dit object heeft een gunstige parkeernorm van 1:40. De parkeerplaatsen zijn beschikbaarin de beveiligde parkeergarage en op het voor het pand gelegen maaiveld. De parkeergarage is via het centrale trappenhuis verbonden met de rest van het gebouw. In de parkeergarage zijn ook aansluitingen voor elektrische auto's.

Huurtermijn
Nader over een te komen.

Service kosten
€ 20,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Betalingen
Per kwartaal, vooruit te voldoen.

Bijzonderheden

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2006=100, reeks alle huishoudens.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW-Status
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor minimaal 90% belaste prestaties in het _gehuurde verricht.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Plattegronden

Recent bekeken