Te huur: Tielweg 10, 2803 PK Gouda

Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 3.331 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 170 m²
Aanvaarding Direct

Notitie

Algemeen

Lokatie
Het kantoorgebouw is gesitueerd op het bedrijvenpark de Goudse Poort. Het pand heeft een centrale ligging t.o.v. grote steden (Den Haag, Utrecht, Rotterdam)

Bereikbaar
Gelegen op bedrijvenpark Goudse poort, direct aan de A12 en A20. Dichtbij het intercitystation Gouda, Goudse Poort Express, stopplaats bij kruising Burg. van Reenensingel en Tielweg. Tijdens spits gaan er extra busdiens... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00037
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Vrijdag 30 november 2018
Laatste wijziging Donderdag 21 maart 2019
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2011
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.331 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 170 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1

Omschrijving

Lokatie
Het kantoorgebouw is gesitueerd op het bedrijvenpark de Goudse Poort. Het pand heeft een centrale ligging t.o.v. grote steden (Den Haag, Utrecht, Rotterdam)

Bereikbaar
Gelegen op bedrijvenpark Goudse poort, direct aan de A12 en A20. Dichtbij het intercitystation Gouda, Goudse Poort Express, stopplaats bij kruising Burg. van Reenensingel en Tielweg. Tijdens spits gaan er extra busdiensten van en naar station Gouda.

Beschikbaar
Ca. 170 m² gelegen op de 3e etage.

Voorzieningen/Opleveringsniveau
Groenverklaring:
Project GouweZone is door Agentschap NL uitgeroepen tot een van de duurzaamste panden van Nederland en heeft hiervoor de prestigieuze Groenverklaring voor zeer duurzame utiliteitsbouw ontvangen.

Parkeren
Ruime ondergrondse- en bovengrondse parkeervoorzieningen (norm 1:40), verlicht met LED. Tevens zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

Service kosten
€ 15,- per m² per jaar

Bijzonderheden

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2006=100, reeks alle huishoudens.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW-Status
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor minimaal 90% belaste prestaties in het _gehuurde verricht.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Plattegronden

Recent bekeken