Te huur: Ouverturelaan 2, 2807 JT Gouda

Ouverturelaan 2_01.jpg 1 Ouverturelaan 2_05.jpg 2 Ouverturelaan 2_03.jpg 3 Ouverturelaan 2_02.jpg 4 Ouverturelaan 2_06.jpg 5 Ouverturelaan 2_14.jpg 6 HBF2019060686451.jpg 7 Ouverturelaan 2_03.jpg 8 Ouverturelaan 2_05.jpg 9 Ouverturelaan 2_06.jpg 10 Ouverturelaan 2_07.jpg 11 Ouverturelaan 2_11.jpg 12 Ouverturelaan 2_12.jpg 13 Ouverturelaan 2_13.jpg 14 Ouverturelaan 2_18.jpg 15 Ouverturelaan 2_17.jpg 16 Ouverturelaan 2_19.jpg 17 Ouverturelaan 2_20.jpg 18 Ouverturelaan 2_82.jpg 19
€ 80,- per m2 per jaar
Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 3.366 m²
Totale VVO 2.361 m²
In units vanaf 2.361 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Dit representatieve solitair gelegen kantoorpand gelegen op ruim 3.300 m² eigen grond is beschikbaar voor de verhuur. Het kantoorpand heeft een totaal oppervlakte van circa 2.361 m² BVO verdeeld over 3 verdiepingen en beschikt daarnaast over een tweetal dakterrassen.

Het pand, voormalig in gebruik bij Widex Nederland, is in haar totaliteit te huur waarbij geparkeerd kan worden op eigen te... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00344
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 2 februari 2023
Laatste wijziging Woensdag 22 februari 2023
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1997
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.366 m²
VVO 2.361 m²
In units vanaf 2.361 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Locatie
Ligging In woonwijk
Nabij treinstation
Lokale voorzieningen Bank op 2000 meter tot 3000 meter
Winkel binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 500 meter tot 1000 meter
Treinstation binnen 500 meter
Kadastrale gegevens
Gouda K 8163 Gouda K 8163
Perceeloppervlakte 3.366 m²
Omvang Geheel perceel

Beschrijving

Dit representatieve solitair gelegen kantoorpand gelegen op ruim 3.300 m² eigen grond is beschikbaar voor de verhuur. Het kantoorpand heeft een totaal oppervlakte van circa 2.361 m² BVO verdeeld over 3 verdiepingen en beschikt daarnaast over een tweetal dakterrassen.

Het pand, voormalig in gebruik bij Widex Nederland, is in haar totaliteit te huur waarbij geparkeerd kan worden op eigen terrein hetwelk middels een slagboom afgesloten.

Vanwege de directe ligging naast station Gouda Goverwelle is dit kantoor momenteel de best bereikbare stationslocatie van Gouda.

Het kantoor is gelegen in een groen deel van een woonwijk en scholengemeenschap. In de directe omgeving bevinden zich dan ook diverse scholen en onder andere het kantoor van woningcorporatie Mozaïek Wonen.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen in de wijk Goverwelle, op een zichtlocatie aan de rondweg ‘de Goverwellesingel’. De bereikbaarheid met de auto is ideaal. Gelegen nabij de N228 en binnen 15 minuten zijn de A12 en de A20 te bereiken. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Daarnaast is het pand vanwege haar ligging naast het station Gouda Goverwelle met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken en wordt het pand gekenmerkt als de best bereikbare stationslocatie van Gouda.

Gebruiksmogelijkheden
Het object is geschikt voor diverse kantoor- en/of maatschappelijke doeleinden.

Oppervlakte
De totale voor de verhuur beschikbare vloeroppervlakte bedraagt circa 2.361 m² BVO verdeeld over:
- circa 957 m² gelegen op de begane grond, waarvan circa 200 m² bedrijfsruimte;
- circa 983 m² gelegen op de eerste verdieping;
- circa 421 m² gelegen op de tweede verdieping.

Tevens beschikt het gehuurde over een tweetal dakterrassen van in totaal circa 227 m².

Opleveringsniveau;
Het opleveringsniveau van de het pand kan in overleg worden afgewerkt tot elk gewenst niveau.

Momenteel beschikt het pand onder ander over een:
- ruim parkeerterrein afgesloten door middels van een slagboom;
- representatieve entree;
- vide;
- veelal voorzien van systeemplafond inclusief ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- kantine ruimte;
- diverse toiletgroepen;
- diverse watertappunten;
- lift;
- 2 maal noodtrappenhuis;
- bedrijfsruimte inclusief overheaddeur op de begane grond;
- kamerindeling;
- te openen ramen;
- kabelgoten.

Huurprijs
Vanaf € 80,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorschot servicekosten
Niet van toepassing. Huurder beschikt over eigen meters en dient derhalve zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende nutsbedrijven. Jaarlijkse keuringen van de reeds aanwezige installaties zijn tevens voor rekening huurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2015=100, reeks alle huishoudens

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Aanvaarding
In overleg

Voorbehoud
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken