Verhuurd: Nieuwe-Marktpassage 5, 2801 HW Gouda

Verhuurd
€ 25.000,- per jaar
Type object Winkelruimte
Verhuurbare vloeroppervlakte 84 m²
Aanvaarding Direct
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

Totale vloeroppervlak
84 m²

Aantal parkeerplaatsen
ca. 480 betaalde parkeerplaatsen in de parkeergarage naast het winkelcentrum.

Frontbreedte
5 meter

Lokatie
Het winkelcentrum met parkeergarage "Nieuwe Marktpassage" ligt in het historische centrum van Gouda. De Nieuwe Markt Passage is een volledig overdekt winkelcentrum in het noordelijke deel van het belangrijkste winkelgebied van... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00029
Vraagprijs € 25.000,- per jaar
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Vrijdag 30 november 2018
Laatste wijziging Woensdag 10 juli 2019
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1987
Oppervlaktes en inhoud
Verhuurbare vloeroppervlakte 84 m²
Verkoopoppervlakte 84 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 400
Heeft een showroom Ja

Omschrijving

Totale vloeroppervlak
84 m²

Aantal parkeerplaatsen
ca. 480 betaalde parkeerplaatsen in de parkeergarage naast het winkelcentrum.

Frontbreedte
5 meter

Lokatie
Het winkelcentrum met parkeergarage "Nieuwe Marktpassage" ligt in het historische centrum van Gouda. De Nieuwe Markt Passage is een volledig overdekt winkelcentrum in het noordelijke deel van het belangrijkste winkelgebied van Gouda. Het historische winkelgebied van Gouda trekt mensen uit de omliggende steden. Toeristen komen vooral af op de kaasmarkt en de historische gebouwen die vlakbij het winkelcentrum liggen. Alle winkels bevinden zich op de begane grond. Geïntegreerd in het winkelcentrum is een parkeergarage met meer dan 400 parkeerplaatsen. De Nieuwe Marktpassage ligt direct achter het hoofd winkelgebied bij de Kleiweg en maakt deel uit van de zogenaamde 'winkelwandelroute'. Het winkelcentrum biedt een verscheidenheid aan winkels verhuurd aan bekende retailers zoals Big Bazaar, Kruidvat, Bruna, Bagels & Beans en De Koffiefabriek.

Bereikbaar
Gouda ligt in de nabijheid van de snelwegen A12 en A20. Vanaf deze snelwegen is de binnenstad van Gouda binnen 10 minuten bereikbaar. Het centrale treinstation van Gouda op loopafstand van het historische centrum. Dit intercitystation heeft directe treinverbindingen met onder andere Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Oplevering
De winkelruimte is volledig ingericht met onder andere:- vloerbedekking;- wandbekleding;- verlichting;- verwarming/koeling;- keuken + toilet.Overige aankleding zoals op foto's aangegeven.

Beschikbaar
84 m²

Voorzieningen/Opleveringsniveau
Casco met geheel glazen winkelpui.

Huurtermijn
In overleg nader te bepalen.

Service kosten
ca. € 340,- per maand aan service- en promotiekosten.

Bijzonderheden

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2015=100, reeks alle huishoudens.

Betalingen
Per kwartaal, vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW-Status
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor minimaal 90% belaste prestaties in het _gehuurde verricht.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkel in winkelcentrum De Nieuwe Marktpassage. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Recent bekeken