Beschrijving

Het betreft hier een aan de Kleiweg gelegen winkelpand met mogelijkheid tot het aanleggen van een terras.
De ‘kop van de Kleiweg’ is een A1 locatie welke in het voorjaar van 2016 is gerevitaliseerd door de gemeente Gouda en voorzien is van een volledige nieuwe uitstraling. Er is gezorgd voor nieuwe bestrating, een nieuwe indeling, de fietsenrekken zijn verwijderd en men heeft terrassen geplaatst.
Hierdoor is het een aantrekkelijk winkel-/horecagebied geworden.
In de omgeving zijn diverse winkel-/horecaconcepten vertegenwoordigd, zoals C&A, America Today, Kruidvat, The Sting, WE en het naastgelegen Barista Café Gouda. De Kleiweg behoort tot het kernwinkelgebied van Gouda.

Totale vloeroppervlak:
ca. 158 m²

Bouwjaar:
1907

Frontbreedte:
ca. 4 meter

Bereikbaar:
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto (A12 en N207) als met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes op loopafstand en het treinstation bevindt zich tevens op loopafstand. Parkeren is mogelijk in de omgeving (Garage Nieuwe Markt Passage).

Oplevering:
In huidige staat

Beschikbaar:
In overleg, kan op korte termijn

Voorzieningen/Opleveringsniveau:
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in zijn huidige staat

Opleveringsniveau::
casco opleveringsniveau onder andere voorzien van:
- toilet;
- pantry;
- meterkast;
- aanleg van een terras behoort tot de mogelijkheden.

Huurtermijn:
Vijf jaar met verlengingstermijn van telkens vijf jaar

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2000=100, reeks alle huishoudens.

Betalingen:
Per kwartaal vooruit

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW-Status:
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor minimaal 90% belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij  geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken