Te huur: Jaagpad 44, 2802 AZ Gouda

Jaagpad 44_01.jpg 1 Jaagpad 44_02.jpg 2 Jaagpad-8.jpg 3 Jaagpad-9.jpg 4 Jaagpad-10.jpg 5 Jaagpad-11.jpg 6 Jaagpad-12.jpg 7 Jaagpad-13.jpg 8 Jaagpad-14.jpg 9 Jaagpad-3.jpg 10 Jaagpad-4.jpg 11 Jaagpad-5.jpg 12 Jaagpad-6.jpg 13 Jaagpad-7.jpg 14 Jaagpad-1.jpg 15 Jaagpad 44_03.jpg 16 Jaagpad 44_04.jpg 17
€ 60.000,- per jaar
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 2.505 m²
Totale VVO 750 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Het betreft hier een voor de verhuur beschikbaar bedrijfsperceel bestaande uit een perceel grond en een bedrijfsloods. Het complex bevindt zich op een unieke plek in Gouda, gelegen langs het water op bedrijventerrein Kromme Gouwe.

Op het terrein zijn is een bedrijfsloods van circa 750 m² gesitueerd. Aangrenzend aan de bedrijfsloods is een exclusief buitenterrein ter grootte van circa 1.75... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00347
Huurprijs € 60.000,- per jaar
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 2 februari 2023
Laatste wijziging Woensdag 8 februari 2023
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1971
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.505 m²
VVO 750 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Bank op 500 meter tot 1000 meter
Winkel op 500 meter tot 1000 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 1000 meter tot 1500 meter
Treinstation op 1500 meter tot 2000 meter
Afrit van de snelweg op 2000 meter tot 3000 meter
Kadastrale gegevens
Gouda G 1743 Gouda G 1743
Perceeloppervlakte 2.505 m²
Omvang Geheel perceel

Beschrijving

Het betreft hier een voor de verhuur beschikbaar bedrijfsperceel bestaande uit een perceel grond en een bedrijfsloods. Het complex bevindt zich op een unieke plek in Gouda, gelegen langs het water op bedrijventerrein Kromme Gouwe.

Op het terrein zijn is een bedrijfsloods van circa 750 m² gesitueerd. Aangrenzend aan de bedrijfsloods is een exclusief buitenterrein ter grootte van circa 1.750 m². Het terrein is te betreden middels een af te sluiten hek.

Bereikbaarheid
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer en op loopafstand van station en het centrum van Gouda. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Gebruiksmogelijkheden
Het object is geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden met een functieaanduiding tot en met categorie 3.2. De huidige bestemming is bedrijventerrein - 1.

Oppervlakte
De totale voor de verhuur beschikbare oppervlakte bedraagt circa 750 m² bedrijfsruimte.

Aangrenzend aan de bedrijfsruimte is een afgesloten buitenterrein van circa 1.750 m².

De mogelijkheid bestaat dit terrein samen te voegen met naastgelegen object Jaagpad 52. Het Jaagpad 52 beschikt over een drietal bedrijfsloodsen van respectievelijk circa 415 m², circa 180 m² en circa 310 m², een mobile kantoor van circa 30 m² en een buiterrein van circa 3.200 m²

Opleveringsniveau;
In de huidige staat te noemen 'as is where is', doch onder andere voorzien van:
- bedrijfsloods voorzien van overheaddeur;
- klinkers en stelconplaten in de bedrijfsruimte;
- lichtstraten;
- afsluitbaar buitenterrein;
- buitenterrein grotendeels bestraat met klinkers.

Huurprijs
€ 60.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder beschikt over eigen meters en dient derhalve zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende nutsbedrijven. Jaarlijkse keuringen van de reeds aanwezige installaties zijn tevens voor rekening huurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2015=100, reeks alle huishoudens

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit

Voorbehoud
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken