Omschrijving

In kantoorgebouw ‘Hanzepoort’ kunt u een representatieve kantoorkamer huren. Alle kantoorkamers zijn turn-key uitgerust. U hoeft alleen uw bureau mee te nemen en dat kunnen wij zelfs voor u regelen! 

Vloeroppervlakte: al vanaf 10 m² kunt u een kamer huren. Voor alle beschikbare kantoorkamers verwijzen wij naar het overzicht in de brochure. 

Parkeervoorziening: in overleg kunnen er parkeerplaatsen bij de kantoorkamer worden gehuurd. De huurprijs voor een parkeerplaats bedraagt € 350,- per plaats per jaar excl. BTW

Locatie: op het bedrijventerrein Goudse Poort, naast de Sligro en Go Stores. De bushalte (5 buslijnen) bevindt zich nagenoeg voor de deur. De rijksweg A12 en A20 zijn op zeer korte afstand gelegen. Met de fiets is het NS station in circa 10 minuten te bereiken. 

Totale vloeroppervlak:
717 m²

Aantal parkeerplaatsen:
90

Huurprijs parkeren:
€ 350,- per p.p. per jaar exclusief BTW.

In units vanaf:
30 m²

Locatie:
Gelegen op het bedrijventerrein `De Goudse Poort´ in het kantoorgebouw `De Hanzepoort`.

Beschikbaar:
- Begane grond 293 m² 
- Eerste verdieping 344 m² 
- Derde verdieping 80 m²

Voorzieningen/Opleveringsniveau:
Huidige staat

Huurtermijn:
1 jaar of langer 

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het CBS.

Service kosten:
€ 25,- per m² per jaar. 

Betalingen:
Per maand, vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW-Status:
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor minimaal 90% belaste prestaties in het _gehuurde verricht.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Hanzeweg 19 te Gouda. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken