Gouda

  Agnietenstraat 50
  2801 HX te Gouda
  PDF Downloaden

  Kenmerken

  Beschikbaar 480 m²
  Per direct
  Huurprijs € 75.000,- per jaar (excl. BTW)
  Koopprijs € 800.000,- excl. BTW.

  Omschrijving

  Totale vloeroppervlak
  ca. 480 m²

  Aantal parkeerplaatsen
  ca. 480 parkeerplaatsen in de parkeergarage naast de winkel.

  Lokatie
  Het winkelcentrum met parkeergarage "Nieuwe Markt Passage" ligt in het historische centrum van Gouda. De Nieuwe Markt Passage is een volledig overdekt winkelcentrum in het noordelijke deel van het belangrijkste winkelgebied van Gouda. Het historische winkelgebied van Gouda trekt mensen uit de omliggende steden. Toeristen komen vooral af op de kaasmarkt en de historische gebouwen die vlakbij het winkelcentrum liggen.Alle winkels bevinden zich op de begane grond. Geïntegreerd in het winkelcentrum is een parkeergarage met meer dan 400 parkeerplaatsen. De Nieuwe Markt Passage ligt direct achter het hoofd winkelgebied bij de Kleiweg en maakt deel uit van de zogenaamde 'winkelwandelroute'. Het winkelcentrum biedt een verscheidenheid aan winkels verhuurd aan bekende retailers zoals Big Bazaar, Kruidvat, Bruna, Bagels & Beans en De Koffiefabriek. Deze winkel ligt aan één van de toegangswegen richting het historische centrum. Het winkelcentrum de Nieuwe Marktpassage ligt aan de overkant van de winkel.

  Bereikbaar
  Gouda ligt in de nabijheid van de snelwegen A12 en A20. Vanaf deze snelwegen is de binnenstad van Gouda binnen 10 minuten bereikbaar. Het centrale treinstation van Gouda op loopafstand van het historische centrum. Dit intercitystation heeft directe treinverbindingen met onder andere Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

  Beschikbaar
  Er is op dit moment ca. 480 m² beschikbaar voor de verhuur.

  Voorzieningen/Opleveringsniveau
  In huidige staat. 

  Huurtermijn
  In overleg nader te bepalen.

  Huurprijsaanpassing
  Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2015=100, reeks alle huishoudens.

  Service kosten
  n.v.t.

  Betalingen
  Per kwartaal, vooruit te voldoen.

  Zekerheidstelling
  Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

  Overige condities
  Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

  BTW-Status
  Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor minimaal 90% belaste prestaties in het _gehuurde verricht.

  Algemeen
  Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van winkels in winkelcentrum De Nieuwe Marktpassage. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.