Vastgoedbeheer

Als eigenaar van een kantoorpand of bedrijfsruimte krijgt u veel op uw bord: van het werven van huurders en het regelen van de administratie tot de reparatie van kozijnen. U kunt ervoor kiezen om een of meerdere van deze beheertaken uit te besteden aan Abram Vastgoedbeheer.

Wij nemen het technisch beheer, commercieel beheer en administratief beheer over van vastgoedeigenaren. Blijft u de administratie liever zelf doen en geeft u het technisch beheer liever uit handen? Geen probleem. Wij ontzorgen u gedeeltelijk of volledig.

Te vaak loopt het bij het beheer van vastgoed mis op communicatie tussen de huurder en de beheerder. Afspraken worden niet nagekomen, er wordt niet teruggebeld of de huurder voelt zich niet serieus genomen. Onnodig en onprofessioneel. Bij Abram Vastgoedbeheer kunt u er zeker van zijn dat er alles aan wordt gedaan om het de huurder naar de zin te maken. Wij kennen de huurder en zijn behoeften. Dankzij een luisterend oor en snelle communicatie zorgen wij ervoor dat hij nog lange tijd tevreden gebruik blijft maken van uw vastgoed.

U kunt terecht bij Abram Vastgoedbeheer voor:

Onderhoud en technisch beheer

Wij inspecteren het vastgoed, behandelen meldingen van huurders en melden bijzondere gebeurtenissen binnen 24 uur aan de eigenaar. Ook verstrekken wij namens de eigenaar onderhoudscontracten en houden we werkzaamheden aan het pand in de gaten. Daarnaast controleren we onderhoudsnota’s en zorgen we ervoor dat de bepalingen uit de huurovereenkomst worden nagekomen.Financieel en administratief beheer

Geen gedoe meer met maandelijkse afrekeningen of andere papieren rompslomp. Wij verzorgen de gehele administratie – van facturatie tot het opstellen van de balans en de winst- en verliesrekening. Ook organiseren wij de jaarvergadering en leggen we daarvan de notulen vast. Met Abram Vastgoedbeheer bent u ervan verzekerd dat uw administratie tot in de puntjes wordt verzorgd.

Commercieel beheer

Een mooi pand is één, een mooi pand vol tevreden huurders is een ander verhaal. Wij promoten uw vastgoed, regelen bezichtigingen voor geïnteresseerden en adviseren u over de te maken keuzes omtrent huurvoorwaarden. Ook rapporteren wij over de voortgang van de verhuursituatie en inspecteren wij de na huur vrijgekomen ruimtes. Abram Vastgoedbeheer neemt u al het commerciële werk uit handen.

Maak een afspraak Bel direct