Advies

Bij Abram Makelaardij vinden we dat kennis er is om te delen. Dat doen wij dan ook graag. Niet alleen met onze klanten, maar met iedereen die behoefte heeft aan vrijblijvend advies.

Zit u met specifieke vragen over verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur, beleggingen, taxaties, beheer of andere vastgoed-gerelateerde zaken? Bij Abram Makelaardij kennen we geen drempels, dus bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek of loop even binnen bij ons kantoor aan de Keerkring. Bram, Maarten of Kees helpen u graag verder. In het bijzonder kunt u bij ons terecht voor advies op onderstaande zaken.

Heronderhandeling

Uw huurcontract loopt ten einde en naar uw idee worden de messen bij de andere partij al geslepen. Komen ze met een verhoging van de huurprijs? Gaan de voorwaarden veranderen? Misschien dat u juist omlaag wilt in prijs. In zo’n situatie is het prettig om kennis en ervaring aan uw zijde te hebben. Abram Makelaardij kent de regionale markt als geen ander en kan daarom een betrouwbaar oordeel geven of een verhoging van de huurprijs reëel is of niet. Ook kunnen we namens u optreden in de onderhandelingen.

WOZ-bezwaren

Veel bedrijven tekenen geen bezwaar aan tegen een te hoge WOZ-waarde. Andere bedrijven wéten niet eens dat de WOZ-waarde van hun pand te hoog is. Dat is zonde, omdat met een onderbouwd bezwaarschrift veel geld te besparen is. Abram Makelaardij tekent namens uw bedrijf bezwaar aan bij de gemeente. Daarin werken wij volgens het principe no cure, no pay. Wij verdienen alleen als ú verdient. Duidelijk en simpel. Maar dat bent u van ons gewend.

Maak een afspraak Bel direct