Ondanks Coronavirus toch bezichtigingen mogelijk

Het Coronavirus zal u niet ontgaan zijn. We hebben informatie opgevraagd bij verschillende instanties over de te nemen maatregelen ter voorkoming en beperking van de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19).

Als kantoor wilen wij onze verantwoordelijkheid nemen en vragen we u om de volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Bent u ziek, heeft u last van hoest, keelpijn, loopneus, kuchen etc. of andere Coronavirus-symptomen? Behoort u tot de risicogroep, verkeert u in slechte gezondheidsconditie of bent u recent in een gebied geweest waar het Coronavirus in ernstige mate heerst? Dan willen we u vragen rekening met ons en uw medemens te houden en thuis te blijven. Zie onderaan dit bericht op welke wijze we u tegemoet willen komen;
  • We vermijden fysiek contact, schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand;
  • Wij verzoeken u om maximaal met twee personen te komen;
  • Wij vragen u om zo min mogelijke deuren, ramen etc. aan te raken. De deuren zullen open staan of door iemand van ons open gedaan worden;
  • Als u bezwaar hebt om toch langs te komen of omwille van andere en voorgenoemde redenen niet langs kunt komen, bieden wij u graag een video-bezichtiging aan. Wij gebruiken hier momenteel Whatsapp voor. Geeft u dit graag zo snel mogelijk aan, dan houden wij hier rekening mee.

Wij willen als kantoor onze verantwoordelijkheid nemen om de verspreiding zo snel als mogelijk in te dammen maar beseffen ook dat de wereld niet stil kan staan. Wij zoeken daarbij naar de balans binnen de beschikbare mogelijkheden en vertrouwen erop dat we met elkaar tot een oplossing kunnen komen.

Uiteraard volgen wij de berichtgeving van de autoriteiten nauwlettend, indien de voorschriften voor het uitvoeren van onze werkzaamheden wijzigen, dan informeren wij u daar zo spoedig mogelijk over.