De particuliere business school Essenzo is verhuisd!

De particuliere business school Essenzo is vorige maand verhuisd naar hun nieuwe locatie. De MBO- en HBO-opleider groeide uit hun jasje en waren op zoek naar een groter pand. Dat vonden zij op de Burgemeester van Reenensingel. Abram Makelaardij trad op als intermediair tussen huurder en meerdere verhuurders, waardoor dit de beste optie was. 

Naast de duale mbo- en hbo-opleidingen voor commerciële schoolverlaters, op basis van werkend leren, groeit Essenzo hoofdzakelijk vanwege het ontwikkelen en uitvoeren van bedrijfsopleidingen op locatie van het MKB in een grote regio rond Gouda. Mooi om te zien dat een pand kan helpen om een bedrijf beter tot zijn recht te laten komen. 

Over de samenwerking met Abram vertelden Paula Schot, opleidingsmanager, het volgende: 'Wat ons het meest opviel en waar we gelukkig van werden was de snelheid van werken. Altijd bereikbaar en bereid tot meedenken.' Voor meer informatie over Essenzo: www.essenzo.nu

We wensen Essenzo veel werk- en leerplezier toe op hun nieuwe locatie. 

Ook op zoek naar een nieuwe locatie? Wil je groter, kleiner of een betere locatie? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. 

 

 

Recent bekeken