Abram & Viavesta gaan verhuizen!

De Abram Groep (Viavesta Makelaars, Abram Makelaardij en Abram Vastgoedbeheer) gaat medio 2022 verhuizen naar het Zuidelijk Halfrond 1 te Gouda. Alle makelaars en beheerders van het bedrijf zullen in het bedrijfsverzamelgebouw neerstrijken. Tevens zal er een flinke verduurzamingsslag gemaakt worden middels nieuwe en energiezuinige installaties, zonnepanelen en een flink aantal laadpalen voor alle elektrische autos. Onder regie van Ellen Interior Design en De Goudse Tekenkamer zal de gehele look and feel van de begane grond veranderen en zal er in de nabije toekomst een moderne en groene ontvangst gerealiseerd worden.

Begin 2017 verhuisde Abram Makelaardij naar de Keerkring 63 te Gouda. Toen spraken de gebroeders Van Welie naar elkaar uit: Voorlopig kunnen we hier wel weer een jaar of vijf vooruit. Dat bleek achteraf aardig te kloppen.

Sinds 2021 behoort ook Viavesta Makelaars tot de Abram Groep en is de wens ontstaan om samen op één locatie te werken. Op deze duurzame nieuwe plek hopen alle medewerkers nog meer plezier in het werk te ervaren en een nog betere synergie te bewerkstelligen tussen Viavesta (woningmarkt) en Abram (bedrijfs onroerend goed)

.